Vállalati hírek » 20.000 csokoládét osztott szét a Bonbonetti gyermeknapon

Ajándék tibi Kid csokoládét kapott valamennyi kisgyermek a Bonbonetti Csoport jóvoltából a Fővárosi Állatkertben, illetve a Fővárosi Nagycirkuszban. Összesen 20.000 darab csokoládé került szétosztásra, továbbá a Bonbonetti vendégül látott hátrányos helyzetű gyermekeket is a gyermeknap alkalmából.

A Bonbonetti Csoport életében évek óta hagyomány, hogy a gyermeknap alkalmával csokoládét ajándékoz, illetve felejthetetlen élményt biztosít olyan gyermekek számára, akiktől a sors elvette a mosolyt és az örömöt. Az idei gyermeknapon a Bonbonetti 20.000 darab tibi Kid csokoládét osztott szét együttműködésben a Fővárosi Nagycirkusszal, illetve az Alapítvány a Budapesti Állatkertért közhasznú szervezettel. A felajánlásnak köszönhetően minden gyermek, akiknek jegyet váltottak az állatkertbe vagy a cirkuszba egy-egy minőségi, magyar csokoládét is kapott ajándékba.

A Bonbonetti vendégül látott két vidéki csoportot is a gyermeknapon, összesen több mint 80 gyermeket. Oroszlányból és Kecskemétről érkeztek a hátrányos helyzetű, illetve állami gondozott iskolások, akik nemhogy az állatkertben vagy a cirkuszban, de még Budapesten sem jártak. Az oroszlányi Móra Ferenc Kollégium és az Ágota Alapítvány kecskeméti otthonának lakóinak egy igazi ajándék volt ez a nap, hiszen a nem mindennapi látnivalók és élmények mellé rengeteg csokoládét is kaptak. A jótékonysági esemény háziasszonya Gombos Edina televíziós műsorvezető volt, aki részt vett a csokik szétosztásában, majd körbekísérte a gyerekeket az állatkertben. A cirkuszban a kis látogatók a Circus Maximus – Itália Cirkuszcsodái című előadást tekintették meg.

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6.1 November 2017
Product Scope 6: Confectionary