Vállalati hírek » A Bonbonetti Csoport az elsők között csökkentette termékei TFA tartalmát

Mi, a Bonbonettinél elkötelezettek vagyunk, hogy termékeinket megbízható, ellenőrzött alapanyagokból, magas minőségben állítsuk elő. Fontosnak tartjuk, hogy az egészségmegőrzés érdekében a kiegyensúlyozott táplálkozás irányelveit is szem előtt tartsuk. Ennek megfelelően a Bonbonetti termékekhez minőségi termőterületekről származó kakaóbabból állítjuk elő a csokoládét, mely pozitív élettani hatásairól is jól ismert. Azon termékeinknél pedig, ahol technológiai szempontból elengedhetetlen a növényi zsírok használata, már évek óta folyamatosan csökkentettük a magas transz-zsírsav tartalmú zsírok használatát, majd idéntől már csak alacsony transz-zsírsav tartalmú növényi zsírt használunk termékeink előállításához.

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6.1 November 2017
Product Scope 6: Confectionary