Vállalati hírek » Édes Karácsony a Bonbonettivel

A Bonbonetti Csoport idén is nagy meglepetéssel készül az Ünnepekre. Tavaly karácsonykor elkészítette a világ legnagyobb szaloncukrát, amely közel 200 kilójával rekordot döntött. A cég idén sem tétlenkedik, hiszen megtartva jó szokását, hatalmas mennyiségű, mintegy 2 tonna szaloncukrot ajánl fel jótékony célra, ami közel 180 ezer szem szaloncukrot jelent.

Karácsony alkalmával a Bonbonetti 2 tonna szaloncukrot ajánlott fel jótékony célra, amely közel 2 millió forint értékű támogatásnak felel meg. A két kiválasztott szervezet a Csodalámpa Alapítvány és a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány lett, hozzájuk juttatja el a Bonbonetti az 1-1 tonna karácsonyi édességet, a Hope of Age Szervezet segítségével.

A Bonbonetti Csoport tavaly egy Guinness rekorder, közel kétszáz kilós óriás szaloncukorral kedveskedett a Béke Gyermekotthonban élő gyermekeknek.  Idén pedig kimondottan olyan szervezeteket, alapítványokat kerestek meg, akik hátrányos helyzetű családokat, mélyszegénységben élő vagy valamilyen betegséggel küszködő gyermekeket segítenek, megédesítve számukra a karácsonyi ünnepet. Mindenféle szaloncukor jutott a csomagba: kókuszos, klasszikus zselés, sárgabarackos, marcipános, trüffelkrémes, természetesen a már megszokott Bonbonetti minőségben, hiszen a Bonbonetti, mint piacvezető szaloncukor gyártó számára fontos a szinte hungarikumnak számító szaloncukor minőségének védelme.

Sánta Sándor vezérigazgató elmondta: „Én magam is apuka vagyok, így tudom, hogy a gyerekek számára mekkora örömet jelent a Mikulás érkezése és a Karácsony. Mindannyian egyforma izgalommal és kíváncsisággal várják az ünnepeket, de sajnos egyre több olyan gyermek van, akinek nap mint nap nélkülöznie kell. Ezért tartom fontosnak, hogy a magunk módján mosolyt csaljunk ezekre az arcokra, hogy számukra is boldog legyen a szeretet ünnepe.”

 Szalkai Nikolett, az idei Édes Napokon első alkalommal megválasztott Miss Cherry Queen, akinek arcképe decembertől a Cherry Queen dobozait díszíti, bár még csak 18 éves, ugyanilyen fontosnak érzi a jótékonysági programokat: „A Karácsony a szeretet ünnepe. Örülök, hogy jelenlétemmel felhívhatom a korosztályom figyelmét arra, hogy az adományozás milyen fontos értéket képvisel mindannyiunk életében.”

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6.1 November 2017
Product Scope 6: Confectionary