Vállalati hírek » Édes Napok újra a Bonbonettivel!

A Bonbonetti Csoport az elsőként tavaly megrendezett, nagysikerű Édes Napok Csokoládéfesztivál után idén is különleges programokkal várja az érdeklődőket. Hazánk legnagyobb hagyományokkal rendelkező, utolsó nagy csokoládégyára, a kedvenc édességeinkkel, többek között a tibi csokival és a Cherry Queen-nel készül az idén már 4 napos, szeptember 20-23. között a Budai Várban megrendezésre kerülő eseményre.

A tavaly nagy sikert aratott ingyenes csoki kóstolók, termékbemutatók, gyermekprogramok és esti zenés koktélbár mellett az idei rendezvény egy különleges programmal is kiegészül! Az Édes Napok keretében megrendezzük a Miss Cherry Queen  Csokoládé Királynő választást!

Célunk, hogy megtaláljuk  Magyarország legkedveltebb konyakmeggyének az arcát, egy olyan hölgyet, aki kisugárzásával, szépségével, eleganciájával és stílusával méltó képviselője lehet a márkának

A verseny döntőjére az Édes Napokon kerül sor, a nyertes hölgy arcképe pedig egy éven keresztül díszíti majd a Cherry Queen konyakmeggy díszdobozait.

This post is also available in English.

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6.1 November 2017
Product Scope 6: Confectionary