Vállalati hírek » IV. Édes Napok ismét a Budai Várban!

Szeptember 19. és 21. között a  csokoládék és édességek ünnepén idén is jelen voltak a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládék és édességek, sütemények és fagylaltok, világhírű márkák és olyan különlegességek, amikkel csak az Édes Napokon találkozhatunk.

Ebben az évben a Édes Napok már felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon. Kiemelt hangsúlyt kaptak idén a sütemények, ehhez kapcsolódott egy kiemelt program is, a Hotel Sofitellel közösen bemutatott  “Delicious Fashion Show”, ez az egyedülálló program a csúcsa annak a hónapok óta tartó munkának, ami egy új divat-gasztronómia irányzat kialakítása volt. Ehhez hasonlót csak a párizsi és londoni nagy divatbemutatókon lehetett eddig látni.

A Bonbonetti az idén 50. jubileumát ünneplő Francia drazsét és Dunakavicsot köszöntötte a látogatókkal, a szülinapi party-n több százan vettek részt. Bemutattuk emellett a Legend táblás csokoládé családot, az új, Francia drazsés tibi tejcsokoládét és néhány Roshen desszeret is, melyeket hamarosan bevezetünk a magyar piacra.

A fesztivál fővédnöke Sánta Sándor, a Magyar Édességgyártók szövetségének elnöke, a Bonbonetti ügyvezető igazgatója volt.

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6.1 November 2017
Product Scope 6: Confectionary