Vállalati hírek » Megnyílt az első budapesti Bonbonetti Édességbolt

A Bonbonetti Csoport számára kiemelt jelentőséggel bír a 2013-as év. A világ 15. legnagyobb édességipari gyártójával, a Roshen Confectionery Corporation-nel tavaly kötött stratégiai megállapodás eredményeképpen már idén megindultak a budapesti gyárban a technológiai beruházások, fejlesztések.

 A cégcsoport célja a Bonbonetti márka további építése mind a hazai, mind az európai piacokon. A hazai márkaépítés fontos állomása az első Bonbonetti Édességbolt szeptember 2-i megnyitása, a főváros szívében, az Andrássy úton. A Bonbonetti színekben pompázó márkabolt a már jól ismert minőségi Bonbonetti csokoládék, cukorkák mellett számos, csak itt kapható újdonságot kínál: cukorkákból, csokoládés drazsékból, különleges krémekkel töltött pralinékból válogathat az új ízekre vágyó édességrajongó. Újdonság az is, hogy a kimérési lehetőségnek köszönhetően a vásárlók számukra az éppen legkedvezőbb mennyiségű édességet vihetik haza vagy éppen saját válogatást készíthetnek a több mint tízféle, kézzel készült Bonbonita golyókból.  A Bonbonetti Édességbolt folyamatos akciókkal, kóstolókkal is várja hazai és a magyar édességekkel ismerkedő külföldi vásárlóit.

 

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6. April 2014
Product Scope 6: Confectionary