Márkáink » Bonbonetti család

A Bonbonetti család 4 nagy csoportból állt. „Alapító tagja” a Bonbonetti ostya volt 1971-ben, ezt követte a 2005-ben megszületett Bonbonetti Moments praliné. A Bonbonetti termékcsalád mesterművei a Bonbonita kézzel készülő praliné különlegességek. A Bonbonetti Francia Drazsé és Dunakavics falatozásával pedig régi gyerekkori emlékeinket eleveníthetjük fel megint.

A Bonbonetti Moments pralinét 2005-ben vezettük be, a mogyoró és a lágy, krémes valódi csokoládé szerelmeseinek. Titka egyedi ízvilágában rejlik. A finom csokoládé bevonat alatt mogyoró, kókusz és tiramisu ízű krém ölelésében cryspivel borított egész mogyoró van.

1964-ben, a Duna Csokoládégyárban kezdték meg a Dunakavics és Francia drazsé gyártását, melyek azóta változatlan receptúrával készülnek. A kilencvenes évek elején a német Stollwerck AG felvásárolta a Budapesti Édesipari Vállalatot. A felvásárlás után a Budapesti Csokoládégyár Vágóhíd utcai üzemébe került a drazségyártás, így a jól ismert Dunakavics és Francia Drazsé azóta is itt készül. Gyermekkori kedvenceinket megszületésük óta kék és piros tasakos kiszerelésben fogyaszthatjuk.

2012-ben a Bonbonetti család megújul: a termékek új külsőt kapnak, a kínálat pedig olyan új termékekkel színesedik, mint a Bonbonetti marcipán szelet, vagy a mogyorókrémes crispys tejcsokoládés desszertek.

A jelenleg is népszerű drazséink mellé 3 új színes Francia drazsét vezettünk be a piacra 2016 szeptemberében. Most már az egzotikus banán ízű, a gyümölcsízű joghurtos, és a valódi pörkölt kávéval dúsított caffé latte ízű Franciadrazsé is elérhető kínálatunkban.

Akik pedig a hagyományos, jól ismert Dunakavicsot és Francia drazsét kedvelik, ősztől XXL méretben is megtalálják a boltok polcain. A 130g-os kiszerelés még több finom, színes drazsét rejt.

Újdonságok

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6. April 2014
Product Scope 6: Confectionary