Márkáink » Roshen

A Bonbonetti 2012-ben a világ egyik legnagyobb édesipari termékeket gyártó cége, a Roshen Group tagjává vált. A Roshen vállalat jelenleg több mint 350 féle édesipari terméket gyárt (táblás és szeletes csokoládékat, desszerteket, zselécukrokat, keménycukorkákat, kekszeket, piskótákat, ostyákat).

A vállalatról

5461b712754271_5626c9e90f840

A vállalat működésének alapja a minőség és az innováció.

Jelenleg 8 gyárból áll a vállalat, melyek Ukrajnában, Magyarországon (Budapesten) és Litvániában találhatóak. A Roshen garantálja, hogy az összes termelési egység rendelkezik a nemzetközi minőségi és élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelő minősítéssel.

A vállalat saját logisztikai központokat üzemeltet, melynek segítségével világszerte 35 országba exportálja termékeit.

Roshen a hazájában, Ukrajnában nagy szerepet vállal különféle társadalmi projektekben és jótékony célok támogatásában, melyek között szerepel: gyermekkórház támogatása, állatkert felújítása, fedett jégpálya építése, játszóterek felújítása.

Termékek

Roshen csoki_kicsiA Roshen a termékeit kiváló alapanyagból készíti, ezzel is garantálva a magas minőséget.

A Roshen táblás csokoládék különleges receptúrájuknak köszönhetően felemelő ízélményt nyújtanak a csokoládé szerelmeseinek.

Az étcsokoládés táblák kiemelkedően magas kakaótartalmukkal méltán érdemlik ki a különleges csokoládé minősítést. Egyedi, natúr csomagolásuknak köszönhetően természetességet sugallnak.

A tejcsokoládés táblákat az egész magvak aránya (18%) teszi különlegessé, legyen szó mogyorós vagy mandulás változatról.

A Roshen szeletek különlegessége a lágy krém, mely karamellás, csokoládés, rumos és crème brulée-s változatban kapható.

2018-ban megjelentek a boltok polcain a Roshen desszertek. A hagyományosabb tej- és étcsokoládé pralinékat kedvelő vásárlóinknak ajánljuk klasszikus Elegant és Classic válogatásainkat. Aki szereti a változatos ízeket, a különleges töltelékeket, valamint a részlet gazdag formákat, annak a megfelelő választás a Chocolateria. Legújbb termékünk a Roshen Moments, amely egy egészmogyorós bonbonkülönlegesség.

A klasszikus desszertek mellett bevezetésre került a koktélok inspirálta Roshen alkoholos praliné család a Shooters, amely jelenleg Magyarországon 2 ízben (tequila sunrise, ír kávélikőr) kapható.

This post is also available in English.

A Bonbonetti

Több mint 140 éves szaktudással a hátunk mögött ismerjük az emberek ízlését és igényeit, hiszen már 3 generáció óta készítjük a csokoládét.

Tovább 
  International Food Standard (IFS)
Version 6.1 November 2017
Product Scope 6: Confectionary